Uvodna riječ

Simpozij studenata kemičara je uspješan projekt studenata za studente koji organizira Studentska sekcija Hrvatskog kemijskog društva, a čija je glavna ideja okupiti studente koji se bave znanstveno-istraživačkim radom u području kemije te postići aktivnu suradnju i komunikaciju između studenata s različitih Sveučilišta, kako na nacionalnoj, tako i na međunarodnoj razini. Prethodni Simpoziji pokazali su se kao odlična mogućnost za mlade, vješte i ambiciozne znanstvenike da prezentiraju svoja područja interesa široj publici što je dodatno potvrđeno dodjelom Rektorove nagrade za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici Organizacijskom odboru Simpozija.

Veliko mi je zadovoljstvo najaviti da nastavljamo uspješnu tradiciju te da će se 4. Simpozij studenata kemičara održati 28. listopada 2017. na Kemijskom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu. Uz nekoliko plenarnih predavanja i dvadesetak usmenih izlaganja, ove će se godine održavati i posterska priopćenja kako bi što većem broju studenata omogućili sudjelovanje na Simpoziju.

Stoga Vas u ime Organizacijskog odbora pozivam da sudjelujete na 4. Simpoziju studenata kemičara, te da svojim dolaskom učinite ovaj projekt još uspješnijim znanstvenim i društvenim iskustvom.

S poštovanjem,

Tamara Rinkovec,

Predsjednica Organizacijskog odbora


© 2014 - 2017 Studentska sekcija Hrvatskog kemijskog društva - sva prava pridržana